نوشته شده توسط : علی

اگر از زبان برای ارتباط با دیگر انسان‌ها استفاده می‌کنید(که اگر چنین نیست پیشنهاد می‌کنم امتحانش کنید) احتمالاً متوجه شده‌اید که در برخورد روزمره به انواعی از یک زبان واحد برمی‌خوریم. مثلاً سر میز صبحانه زبانی که ازش استفاده می‌کنیم صمیمانه و درعین حال مودبانه است. در صورتی که هنگام تماشای فوتبال با همان آدم‌هایی که سر میز صبحانه بودند، از زبانی خصمانه و بی‌ادبانه استفاده می‌کنیم. احساسمان به آن آدم‌ها عوض نشده. منتها شرایط فرق کرده. مشخصاً این زبان دومی را نمی‌شود توی اداره و دانشگاه و مدرسه به کار برد.

این‌ها را در فارسی تحت عنوان لحن می‌شناسیم. لحن یعنی اسلوب سخن‌گفتن. از سویی واژه‌ی لهجه نیز برایش به کار می‌رود. صریح‌اللهجه کسیست که با صراحت سخن می‌گوید. یا مثلاً من با ولنگاری تمام در ابتدای این متن از کلمه‌ی زبان برایش استفاده کردم و گفتم می‌شود این انواع زبان را تشخیص داد. زبان کوچه‌ بازاری. زبان یا لحن خودمانی. زبان یا لحن مکش‌مرگ‌من و سانتی‌مانتال و از این دست و بیش از این. هر یک از این لحن‌ها متضمن سری کلماتی هستند که معمولاً یا مختص همان لحن هستند و در دیگر لحن‌ها غایبند یا اختصاصی نیستند ولی در هر لحنی معنی متفاوتی دارند.

همه‌ی ما به زبان فارسی تکلم می‌کنیم. همگی این زبان را در مدرسه و خیابان و کانون گرم خانواده و این قبیل جاها فرامی‌گیریم. فرامی‌گیریم که هر کلمه در کل چه معنی‌ای دارد و سپس در هر لحن معنی‌اش چیست. سپس احتمالاً با آزمون و خطا یاد می‌گیریم که کدام کلمات مناسب کدام دیالوگ‌ها هستند. می‌شود با یک نفر از جنس مخالف از این سری کلمات استفاده کرد؟ یا کسانی که موقعیت اجتماعی بالاتری دارند؟ کسانی که صمیمیتی با ما دارند؟ پس ما نه تنها زبان فارسی را یاد می‌گیریم که با تمرین و تجربه روش درست استفاده از کلمات را در همه‌ی لحن‌ها آموزش می‌بینیم. اگر بلد باشیم با قصاب مثل قصاب و با رئیس جمهور مثل رئیس جمهور صحبت کنیم یعنی هوش اجتماعی بالایی داریم و تسلط و شعور استفاده از زبان را داریم. حالا اگر خیلی عن‌بازی در بیاوریم و مثلاً با قصاب مدل رئیس‌جمهور صحبت کنیم، احتمال اغتشاش در دریافت پیام بالا می‌رود. به این بخش‌های زبان که شاید در آن بخش شیک و مجلسی زبان ثبت نشده باشد و به رسمیت شناخته نشود، به قول ویراست سوم دیکشنری وبستر(۱۹۶۹) بخش غیر استاندارد زبان می‌گویند.

ولی سوالی که پیش می‌آید این است که چه کسی این بخش‌های غیر رسمی/غیر استاندارد زبان را قرار است به ما آموزش بدهد؟ این کلمه‌هایی که مثلاً اکبرآقا قصاب سر کوچه موقع عصبانیت فریاد می‌زند را آیا دهخدا جایی ثبت کرده؟ یا گفت‌وگوهای تلفنی پرویز(معروف به پلویز) و پونه را؟ کامبیز دی‌وی‌دی این اصطلاحات جدیدش را کسی در کانون فلان و بیسار زبان فارسی ثبت می‌کند؟ اگر به فرض کامبیز دی‌وی‌دی و همکارانش هر کدام ده نفر مشتری در روز داشته باشند و این ده نفر هم ده نفر رفیق داشته باشند که مشتاقانه اصطلاحات تازه‌ی کامبیز دی‌وی‌دی را با ایشان رد و بدل کنند(به گاه شریک‌شدن محصولات کامبیز) بیشتر از یک هفته طول نمی‌کشد که کامبیز دی‌وی‌دی لااقل یک اصطلاح جدید را وارد زبان فارسی کند. حالا باید از خودمان بپرسیم که چطور این اصطلاحات در زبان ما ثبت می‌شوند.

ولی پیش از آن:
انگلیسی را تقریباً همه‌ی مردم دنیا استفاده می‌کنند. این که چطور این اتفاق افتاده مهم نیست. مهم این است که سادگی زبان انگلیسی باعث می‌شود این زبان بر زبان‌هایی همچون فرانسوی، آلمانی، عربی، چینی، ژاپنی و اسپانیایی ترجیح داده شود. در ضمن چون ورود کلمات به این زبان خیلی هم سخت نیست و این حقیقت که این زبان کوتاه و صریح است و تشریح مفاهیم انتزاعی در آن به سادگی رخ می‌دهد و کلمات در آن بار علمی و عینی دارند، باعث می‌شود آدم‌های سراسر دنیا برای انتقال پیامشان از آن استفاده کنند. چون زبان که ارزشی جز انتقال پیام ندارد. بقیه‌اش زیبایی عارضی است که ممکن است برای شما و من مهم باشد و برای دیگری مهم نباشد.

این زبانی که همه‌ی مردم دنیا ازش استفاده می‌کنند و روزانه در حال تغییر است چطور تغییرات را به آغوش می‌کشد؟ چه کسی مسئول پذیرش یک کلمه‌ی تازه مثل D’oh! در این زبان است؟

برای روشن‌تر شدن قضیه مایلم یک داستان کوتاه برایتان تعریف کنم از تغییری که در زندگی خود من در طی یک ماه گذشته رخ داد وقتی برای اولین بار اصطلاح Begging the Question را در اینترنت سرچ کردم. طبق تجربه متوجه شده بودم که این اصطلاح یعنی نتیجه‌گیری بی‌خود و نامربوط گرفتن از گزاره‌ای که متعاقباً هیچ ربطی به نتیجه‌گیریه ندارد(نوعی مغالطه). مثلاً: شکلات برای سلامتی خوب است چون کاکائو روی درخت سبز می‌شود. اگر شما از این که کاکائو دانه‌ای طبیعی است نتیجه بگیرید که شکلات برای سلامتی خوب است شما beg the question کرده‌اید. یعنی من شنونده در نتیجه‌گیری شما همراهتان نیستم. این اصطلاح مربوط به زبان انگلیسی نیست و در واقع مسئله‌ای در علم منطق است که از دوران روم باستان با ماست و آن موقع به صورت petitio principii نوشته می‌شده و براثر اشتباه ترجمه به جای این که به صورت Assuming the initial point ترجمه شود به صورت کذایی ترجمه می‌شود.

همان موقع به فهم خودم از این اصطلاح شک کرده بودم چون متوجه شدم هرگز نشنیده‌ام که جز یکی دو نفر، از این اصطلاح به درستی استفاده کنند و تقریباً ۹۹٪ آدم‌ها از این اصطلاح به صورت «این سوال را پیش می‌آورد که…» استفاده می‌کنند. تا این که همین چند وقت پیش متوجه شدم اگر توی اینترنت این اصطلاح را سرچ کنید جوابش این می‌شود که همان طرح سوال کردن! به گزارش سایت گرامرگرل طی بررسی ۱۰۰۰ داده‌ی گوگل، هیچ یک از موارد استفاده از این اصطلاح(مشخصاً بجز ویکی‌پدیا و دیکشنری‌ها) معنی مغالطه نمی‌دهد و همگی به صورت مطرح کردن سوال ازش استفاده کرده‌اند. بدین ترتیب پایمردی آمریکا‌یی‌ها در استفاده‌ی غلط از این اصطلاح باعث می‌شود که معنی‌اش برای همیشه عوض شود و ما یک آپشن زبانی را از دست بدهیم. به عبارتی در روندی کاملاً دموکراتیک اسلوب صحیح استفاده از این اصطلاح از اعتبار ساقط شده و اسلوب غلطش پایمردانه باقی می‌ماند. ولی در ضمن این تغییر در معنی فقط در میان مردم صورت نگرفته و از چشم دیکشنری‌ها هم دور نمانده و ثبت می‌شود.

همانطور که مثلاً واژه‌ی کذایی یعنی وصف شده در بالا ولی الان خیلی از آدم‌هایی که ازش استفاده می‌کنند فکر می‌کنند کذایی یعنی ملعون یا بد که احتمالاً به شکل ظاهری و تلفظی این واژه ربط داشته باشد. ممکن است بیست سال دیگر این معنی دوم هم در دیکشنری ثبت شود. احتمال قوی‌تر البته این است که این واژه براثر بی‌استفاده ماندن از زبان ما حذف شود.

ولی کلمات چطور وارد دیکشنری آنلاین می‌شوند؟ به گزارش میریام وبستر آنلاین، ویراستارهای یک سازمان دایره‌ی لغات مثل آکسفورد یا وبستر یا کمبریج، روزانه چندین و چند ساعت را صرف مطالعه‌ی مجلات کاغذی و آنلاین می‌کنند و چنان‌چه استفاده از یک کلمه به حد نصاب برسد و در ضمن به مدت کافی از آن استفاده شود، ویراستارها نتیجه می‌گیرند که این کلمه در زبان انگلیسی معنی دارد و یحتمل آدم‌ها برای انتقال پیام از این واژه استفاده می‌کنند. سپس ایشان این کلمه را به صورت توصیفی/کاربردی وارد دیکشنری می‌کنند. در واقع بیشتر دیکشنری‌های مدرن سعی می‌کنند به جای این که به معنی حقیقی و زبان‌شناختی یک کلمه بپردازند، به کاربرد آن‌ها در انتقال پیام توجه کنند و به قولی آن کلمه را وصف کنند.

پس اگر مثلاً دوست دارید کلمه‌ای وارد زبان انگلیسی شود کافی است به قدر کافی آن را در مجلات مختلف مورد استفاده قرار دهید. البته بجز دیکشنری‌ها کتاب‌های دیگری هم هستند که تغییرات در زبان را ثبت می‌کنند. از جمله‌ کتاب‌های استایل نگارشی و گرامری. کتاب‌هایی که معمولاً در قبول تغییر محافظه‌کارتر هستند. مثلاً سعی می‌کنند به جای قبول کردن کاربرد غلط مصطلحی یک واژه، کاربرد صحیحش را ثبت کنند و کاری ندارند که در حال حاضر این واژه به چه ترتیبی استفاده می‌شود. شاید با اطلاع‌رسانی بشود کاربرد پیشین را در بین متکلمین زبان جاانداخت؟ ولی وقتی فشار متکلمین زبان به حد کافی برسد و کسی از یک اصطلاح یا واژه در معنی اولیه‌اش استفاده نکند دیگر بحث درست و غلط کردن کمی خنده‌دار است.

ولی کار کسی که سازمان دیکشنری دارد این نیست که کلمات را قضاوت کند یا به شما بگوید چطور باید از آن استفاده کنید. در واقع مسیر برعکس است. حقیقتاً این دهخدا نیست که به شما می‌گوید که این کلمه معنی‌اش چیست. بلکه زبان و متکلمینش به دیکشنری می‌گویند که چطور در هر برهه‌ی زمانی معانی باید ثبت بشوند. به خصوص وقتی یک دیکشنری شهری آنلاین را در نظر بگیریم این موضوع برایمان واضح‌تر می‌شود. کسی که دیکشنری می‌نویسد مجبور است همه‌ی کلمات را با همان معنی‌ای که برای متکلمش دارد ثبت کند. حتا اگر این معنی را در جایگاه سوم قرار دهد. در ضمن نمی‌تواند در مورد یک کلمه قضاوت اخلاقی بکند. برای همین هم موظف است همه‌ی فحش‌ها و توهین‌های نژادی و جنسیتی را هم ثبت کند.

احتمالاً در زبان فارسی هم همین روند درحال شکل‌گیری است. کانون فلان و بیسار زبان فارسی و فرهنگستان هم همانقدر در واژه‌سازی نقش دارند که سروش رضایی و سوری‌لند و مثلاً اکبرآقا قصاب بی‌اعصاب سرکوچه. منتها این که اقبال ماندگاری یک کلمه در زبان با کدام کلمات باشد به این است که چقدر به مذاق ما خوش بیاید و چند نفر نویسنده ازش استفاده کنند و چند بار یک واژه به چشم‌مان بیاید. امکان دارد یک کلمه‌ی قدیمی که به نظر می‌رسید برای همیشه از زبان خارج شده یک بار دیگر به چرخش بیفتد و این بار مثلاً معنی متفاوتی داشته باشد. یا کلمه‌ای که همین حالا داریم ازش استفاده می‌کنیم یکهو معنی‌اش یک‌سر عوض شود.

سرعت استفاده و تغییر معنی کلمات به ترتیب چشم‌گیری عوض شده‌است. نه فقط از این جهت که کلمات تازه‌ای وارد زبان شده باشند. ممکن است ابوریحان بیرونی و ما از یک سری کلمات استفاده کنیم ولی معنی کلمات برایمان متفاوت باشد. کلماتی که در گذشته معنی مثبتی داشته‌اند می‌توانند براثر اشتباهات کوچک در هنگام ثبت حالا معنی منفی‌ای پیدا کنند یا اشتباهات کوچک و به ظاهر کنترل شده مثل اشتباه در حد اعراب یک حرف باعث می‌شود کلماتی کاملاً بی‌معنی حائز معنی شوند. یک زمانی همه‌ی این تغییرات را می‌شد در بین آدم‌هایی که سواد داشتند ردیابی کرد و نبض تغییرات به دست کاتبان و نویسندگان و دیوان‌سالاران بود. از این رو سرعت رخداد جهش در زبان رسمی خیلی هم نوسان نداشت. اگر صد نفر توی یک زبان دستورزی کنند خیلی هم چیزی عوض نمی‌شود یا آن‌چه عوض می‌شود ثبت نمی‌شود. اگر هم ثبت نشود ماندن و نماندنش شانسی می‌شود. ولی دنیای مدرن و اینترفیس‌های شخصی ما این قاعده را به ترتیبی رادیکال به هم می‌ریزند.

به گزارش سازمان انتشارات آمریکا، جوان‌های ۱۸ تا ۳۴ ساله بیشترین برخورد را با زبان نوشتاری دارند و اخبارشان را به صورت نوشتاری دریافت می‌کنند. در مقابل نسل قبلی بیشتر اخبارشان را به صورت تلویزیونی دریافت می‌کنند. امروز دیگر همه‌ی آدم‌ها با زبان نوشتار به صورت روزانه درگیرند. یک زمانی اگر کسی می‌خواست یک چیزی را بنویسد یه بساطی به پا می‌کرد که خدا می‌داند. خود نویسنده‌ی این سطور مثل روز به یاد دارد که یک زمانی اولین نامه‌ی عاشقانه‌اش را روی کاغذ نوشته! و پست کرده!

ولی امروز دیگر آدم‌ها درگیر مناسکی برای نوشتن نیستند. همه هر روز و به دفعات می‌نویسند و می‌خوانند. چه فینگلیش چه فارسی چه انگلیسی. همه‌ی ما هر روز پیام می‌دهیم و بعضی از ما روزانه بیش از ده سایت خبری را بالا و پایین می‌کنیم. چنین برخورد همه‌جانبه و رگباری‌ای با زبان تا پیش از این ناشنیده بوده‌است. بروید بگردید در گذشته‌ی بشر ببینید تا پیش از این کی اینقدر همه‌ی افراد یک جامعه با زبان در رابطه‌ بوده‌اند. اگر در گذشته یک هدایت و یک چوبک و یک گلشیری مثلاً به زبان چیزی اضافه می‌کردند(که استخوان‌های فروزانفرها تو قبر ویبره می‌رفت)، حالا همه‌ی ما داریم ردپایمان را در زبان به جا می‌گذاریم. از کجا معلوم امروز صبح که شما از خواب بیدار شدید مثلاً یک کلمه‌ی جدید وارد زبانتان نکنید؟ منتها به یاد داشته باشید که ثبت شدن یک کلمه در زبان یا جا افتادن یک اصطلاح روندی کاملاً دموکراتیک است و شاید از معدود جاهایی که قاعده‌ی بازار آزاد عرضه و تقاضا جواب می‌دهد همین زبان است که بسامد استفاده‌ی ما از آن شگفت‌انگیز است.

منابع : سفید - موضوع آزاد



:: بازدید از این مطلب : 637
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 19 / 6 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

مدیر کل دفتر دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش، برنامه تعالی مدیریت مدرسه را گامی موثر برای تبدیل مدرسه به عنوان کانون آموزش یادگیرنده عنوان کرد و گفت: برنامه تعالی مدیریت مدرسه با دو رویکرد کیفی‌سازی آموزش بر اساس استاندارد و رویکردها دنبال می‌شود و برای هر فعالیت شاخص واستانداردی تعریف شده است.

به گزارش ایسنا، عظیم محبی در جمع شورای معاونین اداره کل و روسای آموزش و پرورش مناطق و شهرستان‌های استان اظهار کرد: برنامه تعالی مدیریت مدرسه، برنامه‌ای است است که با هدف ترویج و تقویت سیستم خودارزیاب در درون مدرسه، ارتقای کیفیت آموزشی و مشارکت مسئولان، والدین و دانش آموزان در اداره مدرسه اجرا می شود.

وی خاطر نشان کرد: این برنامه باهدف ارتقاء سیاست‌های کلان آموزشی در دستور کار قرار گرفته و بعد از چند سال اجرا به صورت آزمایشی در حال حاضر کلیه مدارس دوره اول و دوم متوسطه و هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش را تحت پوشش قرار داده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش اصلاح و تعریف رویکردها را از مهم‌ترین اهداف برنامه تعالی مدیریت مدرسه دانست و افزود: در واقع رویکرد ساختنی  و یافتنی است و در هر مدرسه متفاوت از مدرسه دیگر خواهد بود.

محبی تاکید کرد: رویکردها در آموزش‌ و پرورش از مبانی نظری سند تحول بنیادین، برنامه درسی ملی و مبانی علمی سرچشمه می‌گیرند و لازم است بر اساس شرایط فرهنگی، امکانات و فرصت‌های موجود مدارس بومی‌سازی شوند.

وی تصریح کرد: هر نهاد و سازمان برای رشد و بهبود عملکرد نیازمند برنامه و الگوست و نهاد آموزش و پرورش نیز از این امر مستثنی نیست.

محبی ادامه داد: برنامه طرح تعالی مدیریت مدرسه با تکیه بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با ارائه الگو برای ارتقای مدیریت مدارس و مبتنی بر رویکرد مدرسه محوری، برنامه محوری، مشارکت و خودارزیابی، شرایطی را برای تعیین اهداف و برنامه‌های عملیاتی مدرسه، شناسایی ظرفیت‌ها و توانایی‌های عوامل موثر در مدیریت مدرسه و دستیابی به این اهداف فراهم کرده است.

وی در ادامه گفت: این برنامه، اداره و رهبری آموزشی مدرسه در همه ابعاد آن و ارتقای کیفیت آموزشی مدارس را هدف قرارداده و براساس اجرای برنامه  تعالی مدیریت مدرسه، آموزش و پرورش به سیستم آموزشی پاسخگو سوق پیدا خواهد داد.

محبی با تاکید براینکه این برنامه یک مدل آموزش نیروی انسانی است که مبتنی بر محیط کار و یادگیری تیمی و درون محیط کار است و مدرسه به عنوان یک محیط یادگیری برای این مدل معرفی شده است و ادامه داد: در فرایند برنامه تعالی مدیریت مدرسه به دنبال آن هستیم که آموزش را با رویکرد مهارت آموزی به یادگیری انتقال داده و با افزایش اثربخشی آن متناسب با محیط کار اثربخشی سازمان یادگیرنده را افزایش دهیم.

وی افزود: در برنامه تعالی مدیریت مدرسه تلاش می شود تا هویت متعالی در دانش‌آموزان شکل گیرد و در طول آموزش‌های علمی به مهارت‌های شغلی، انسانی و فردی نیز مسلط شوند تا شاهد حضور این آینده سازان به صورت تمام عیار در جامعه باشیم.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوره اول وزارت آموزش و پرورش، هدف از اجرای طرح تعالی مدیریت مدرسه را کیفیت بخشی و استانداردسازی مدرسه دانست و اظهار کرد: بر اساس راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، برنامه تعالی مدیریت مدرسه شاخص‌های کیفیت ساز دارد که توسط تیم ارزیابی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

محبی با اشاره به  وظایف مدارس در این برنامه گفت: درگام اول تدوین شاخص‌های کیفیت ساز و در گام دوم ارزیابی مدرسه در قالب کمیته‌ای از افراد بیرون مدرسه و صرفا براساس اندازه‌گیری شاخص‌ها صورت می گیرد.

وی تقویت فرهنگ کارگروهی و مشارکتی، خلاقیت و نوآوری، بهره‌گیری از پژوهش و تاکید بر اخلاق و ارتباطات انسانی را از جمله موارد اساسی دربرنامه  تعالی مدیریت مدرسه عنوان کرد و افزود: این مهم از اصول حاکم بر ارتقای کیفیت در مدرسه است.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوره اول وزارت آموزش و پرورش، با تاکید براینکه مدیر مدرسه با توجه به ارکان مدرسه نظیر شوراهای معلمان،  دانش‌آموزی و انجمن اولیا و مربیان و شناخت توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آنان برنامه‌ای را به عنوان برنامه سالانه تدوین کرده و در این برنامه شاخص‌های استاندارد را برای رسیدن به نقطه مطلوب در نظر گرفته و عملکرد مدرسه خود را با این شاخص‌ها مقایسه می‌کند.

وی افزود: در قالب این محور، مدیر مدرسه ضمن شناسایی توانمندی ها و شایستگی های دبیران و سایر عوامل مدرسه سعی می کند با برنامه ریزی های لازم، دانش و مهارت های آنان را ارتقاء دهد.

این مقام مسئول یادآور شد: استقرار نظام یاددهی و یادگیری محور دیگر برنامه تعالی مدیریت مدرسه است  ودر این محور هدف تنها تولید دانش نیست بلکه همه ابعاد و ساحت‌های مختلف آموزشی و تربیتی، رشد اجتماعی، عقیدتی، اخلاقی دانش‌آموزان و ارتقای مهارت‌های آنان در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به صورت همگون مورد توجه قرار گرفته و در این حوزه برنامه‌ریزی می‌شود.

محبی توسعه مشارکت دانش‌آموزان در اداره مدرسه را از دیگر محورهای طرح تعالی مدیریت مدرسه برشمرد و  با بیان اینکه در این طرح دانش‌آموز علاوه بر فرد یادگیرنده، می‌تواند در تمامی فعالیت‌های مدرسه از جمله اجرای برنامه‌های فرهنگی، صبحگاهی مدرسه، ارائه خدمات آموزشی به سایر دانش‌آموزان نقش داشته باشد تا با ارتقای عزت نفس دانش‌آموزان، آنان برای پذیرش مسئولیت‌های آینده آماده  شوند.

وی خلاقیت و نوآوری را از دیگر محورهای برنامه  تعالی مدیریت مدرسه عنوان کرد و با بیان اینکه در این حوزه بر تولید فکر، شناسایی مسائل و مشکلات در محیط پیرامون، اولویت‌بندی آنان و انتخاب راه‌حل‌های گوناگون و دستیابی به راه‌حل‌های جدید برای حل مسئله تاکید شده و مدیر مدرسه ضمن ایجاد زمینه برای رشد همه جانبه دانش‌آموزان باید سازو کارهای تشویقی را در این حوزه فراهم کند.

  مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوره اول وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه هدف از اجرای طرح تعالی مدیریت مدرسه تنها ارتقای توانمندی‌های مدیر مدرسه نیست، یادآور شد: این طرح در راستای رشد مدیریت مدرسه و با مشارکت همه ارکان مدرسه از جمله شورای معلمان، شورای مدرسه، انجمن اولیاء و مربیان و شورای دانش‌آموزی و مدیر مدرسه سعی می کند که شاخص‌های درون مدرسه‌ای را براساس سیستم خودارزیابی ارتقاء دهد.

وی  روند اجرای برنامه  تعالی مدیریت مدرسه را مناسب ارزیابی کرد و گفت: مدارس مشارکت کننده در این طرح، با توجه به ارزیابی‌های انجام شده رشد خوب و همه جانبه‌ای را در زمینه‌های مختلف و شاخص‌های تعیین شده داشتند.

محبی به تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری در خصوص مهارت‌آموزی دانش‌آموزان اشاره  و خاطر نشان کرد: مفهوم این تاکیدات این است که دوران آموزش مبتنی بر حافظه محوری و انتقال دانش صرف به سر رسیده و باید به مهارت‌آموزی، خلاقیت و کارآفرینی در مدارس توجه کرد.

 وی از اهتمام و توجه مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به فرایند کیفی‌سازی در آموزش مدارس تقدیر کرد وافزود : برنامه تعالی مدیریت مدرسه به عنوان یک مدل کیفی مورد تایید استاندارد قرار گرفته و بر همین اساس 116آموزشگاه گواهی اهتمام ممتاز و 10مدرسه هم گواهی اهتمام به کیفیت را دریافت خواهند کرد .

منبع : https://www.isna.ir/news/96111911253/%D8%AC%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87



:: بازدید از این مطلب : 630
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 19 / 6 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، درس‌پژوهی روش پژوهشی مشارکتی معلمان در کلاس درس است که در آن معلمان به بررسی و مطالعه وضع موجود مدرسه و کلاس تحت مدیریت خود می‌پردازند و از طریق هم‌اندیشی با گروه و مطالعه بنیادی نسبت به مسئله که بیشتر مسائل آموزشی و روش‌های تدریس و تولید یک سبک یا روش کاربردی قابل اجرا در کلاس درس باشد، برای دست یافتن به راهکارها و تولید یک طرح نو و کاربردی اقدام میکنند تا منجر به بهبود وضعیت کلاس شود.

در جشنواره فناوری تدریس و مدیریت دوره ابتدایی استان قزوین هم که در امروز در سالن اجتماعات شهید رجایی دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، این موضوع به عنوان یکی از محورهای اصلی و رویکرد جشنواره مطرح بود و معلمان تجربیات خود را در این زمینه با یکدیگر به اشتراک گذاشتند.

*راهیابی 30 اثر پژوهشی به جشنواره فناوری تدریس

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قزوین در این خصوص به خبرنگار فارس در قزوین گفت: در جشنواره فناوری تدریس از هر یک از مناطق چهارده گانه آموزش و پرورش دو گروه تشکیل شد که در مجموع 30 اثر پژوهشی به مرحله استانی راه پیدا کرد.

رضا طاهرخانی بیان کرد: از این تعداد شش گروه در دو روز نتیجه کار پژوهشی خود را برای همکاران فرهنگی در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان در کنار سایر محورهای جشنواره ارائه کردند.

انتظار می‌رود به مأموریت‌هایمان در کلاس درس بیندیشیم و گرفتار حواشی نشویم؛ ضمن اینکه باید مدارس به درس پژوهی به عنوان یک کوشش ناظر بر توسعه حرفه‌ای بنگرند که مبتنی بر نیاز مدرسه است.

وی ادامه داد: درس پژوهی باید به یک فرهنگ کار گروهی در بین معلمان تبدیل شود و معلمان، اجرای این برنامه را فرصتی بدانند تا از طریق آن برخی از مسائل و مشکلات آموزشی کلاس درس را برطرف کنند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قزوین تصریح کرد: درس پژوهی به دنبال حل یک مشکل کلی و اساسی و عمومی نیست بلکه بیشتر به دنبال این مطلب است که بتواند مسائل و مشکلات کلاس درس را شناسایی و با انجام یک کار جمعی که حاصل مطالعه و تجربه است، آن را برطرف کند.

طاهرخانی عنوان کرد: اگر از کار اصلی ما که تسهیل فرایند یادگیری و تربیت دانش آموزان است غفلت کنیم و دچار و گرفتار حواشی و کارهای دسته دوم شویم، دیگران کار را از ما نمی‌پذیرند و این کارها ماندگاری ندارد؛ بنا بر این کارگروه‌های آموزش باید صرفاً آموزشی و ارتقای سطح علمی معلمان و دانش آموزان باشد.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قزوین خاطرنشان کرد: از این رو معلمان درس‌پژوه باید ابتدا مسئله را به خوبی شناسایی کرده باشند و سپس طراحی و اجرای خوبی را برای پیدا کردن راه‌های دستیابی به پاسخ مسئله از طریق فرضیه سازی و تبیین آن انجام دهند.

*درس‌پژوهی فرصت یادگیری در عین یاددهی است

رئیس گروه تکنولوژی اداره کل آموزش و پرورش قزوین نیز در این خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: معلمان درس‌پژوه پس از طی مراحل اجرا و احصای راهکارهای اثربخش به چگونگی حل مشکل تدبیر میکنند و در نهایت، بازاندیشی اقدامات صورت گرفته و رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت منجر به نتیجه مطلوب می‌شود.

علیرضا جلیلوند اضافه کرد: به عنوان نمونه مأموریت و فلسفه وجودی سازمان و ایستگاه آتشنشانی اطفای حریق است و بر این اساس اگر سازمان آتش نشانی هزاران کار مفید مانند ساخت پل، مدرسه و مسجد برای یک شهر یا محله انجام دهد ولی آتش سوزی را مهار نکند، هیچ کس از او نمی‌پذیرد.

رئیس گروه تکنولوژی اداره کل آموزش و پرورش قزوین تصریح کرد: اما اگر این کارها را انجام ندهد و تنها موفق شود کودکی را از دل آتش سالم بیرون بکشد، برای همیشه مردم آن شهر از آن ایستگاه آتشنشانی و آتش نشان به نیکی یاد می‌کنند و برای همیشه در دل مردم آن شهر ماندگار می‌شود.

وی در خصوص اهداف درس پژوهی با اشاره به تاثیر این امر بر گسترش فرهنگ یادگیری در مدارس بیان کرد: در واقع درس پژوهی از طریق فراهم کردن محیطی برای آموختن معلمان از یکدیگر به افزایش دانش حرفه‌ای آنان نیز کمک می‌کند؛ به گونه‌ای که آنان می‌توانند در رفتار خود بازاندیشی داشته باشند و تحول در زمینه آموزش را استمرار بخشند.

رئیس گروه تکنولوژی اداره کل آموزش و پرورش قزوین درس پژوهی را الگویی اثربخش برای معلمان در زمینه پژوهش در مدارس عنوان کرد و ادامه داد: این امر بستر لازم را برای آموختن از یکدیگر و سهیم شدن در تجارب آموزشی و تربیتی همکاران مهیا می‌کند.

جلیلوند تصریح کرد: به این ترتیب آنها از طریق بازاندیشی در رفتارها و اعمال آموزشی خود، روشهای بهتری برای آموزش به دیگران و فراگیری خود پیدا کرده و نسبت به تولید دانش حرفه‌ای اقدام کنند.

رئیس گروه تکنولوژی اداره کل آموزش و پرورش قزوین بیان کرد: به این ترتیب یکی از فواید در‌س پژوهی این است که فرهنگ مشارکتی حرفه‌ای را به واسطه درگیر کردن معلمان در روند بیان مسئله، طرح نقشه، اجرا، دیدن و بازبینی بالا می‌برد.

وی با تاکید بر نقش روند یادگیری در تغییر فرهنگ مدرسه و نیز گسترش فضایی انعطاف‌پذیر به منظور رسیدن به یادگیری سازمانی اضافه کرد: درس پژوهی این امکان را در اختیار معلمان قرار می‌دهد که نقش و وظیفه زیادتری در زمینه مدیریت مدرسه حس کنند؛ ضمن اینکه آن را عاملی برای مهیا کردن زمینه آموختن از خود به روش دیدن، بازنگری در کار و ارزیابی از خود تلقی می‌کنند.

رئیس گروه تکنولوژی اداره کل آموزش و پرورش قزوین نقش درس پژوهی را در تشویق معلمان نسبت به حمایت از رواج اندیشه سیستمی و نقد کردن مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: زمانی که معلمان به فرآیند آموزش به عنوان فرصتی برای یادگیری خود می‌‌نگرند، در حوزه توجه به یادگیری دانش‌آموزان در کلاس درس نیز علاقه بیشتری احساس می‌کنند.

جلیلوند با بیان اینکه در چنین روندی معلمان در یک فضای اشتیاق برانگیز و مسئولانه برای بهبود فرهنگ مدرسه تلاش می‌کنند، تصریح کرد: آنان در این فضا توان خود را برای تبدیل شدن از نقش یاددهنده به فراگیرنده و راهنمایی و پیشبرد روند یادگیری ارتقا می‌بخشند و پیشبرد آموزش را برای اندیشه مبتکرانه و غنی کردن فرآیند یاد دادن و یاد گرفتن مورد حمایت قرار می‌دهند.

رئیس گروه تکنولوژی اداره کل آموزش و پرورش قزوین گسترش مهارت‌های معلمان به عنوان راهبران تغییر در مدارس را از دیگر مزایای درس پژوهی برشمرد و خاطرنشان کرد: ایجاد و افزایش علم حرفه‌ای، توسعه فرهنگ فراگیری و راهبری تاثیرگذار به وسیله گسترش همدلی، اتحاد و بازبینی جمعی نیز بخش دیگری از ثمرات ترویج درس پژوهی در مدارس را شامل می‌شود.

وی بیان کرد: وجود درکی ژرف‌تر در میان مدیران آموزشی از مزایای متعدد درس پژوهی، به کار گرفتن راهبردهای موثرتر در افزایش کیفی مدیریت آموزش را سبب می‌شود و یاددهنده را به یادگیرنده تبدیل می‌کند.

رئیس گروه تکنولوژی اداره کل آموزش و پرورش قزوین عنوان کرد: این کار همچنین مدرسه را از محلی برای یاد دادن به جایگاهی به منظور یاد گرفتن تغییر می‌دهد و در راستای بازآفرینی آن در قالب سازمان یادگیرنده گام برمی‌دارد

منبع : فارس نیوز



:: بازدید از این مطلب : 682
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 14 / 6 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

 

لینک سازی یکی از مهمترین کار هایی است که یک وبسایت برای پیشرفت به آن نیاز دارد . خیلی از کسانی که به تازگی وارد دنیای سئو و بهینه سازی وبسایت شده اند با واژه لینک سازی کمی مشکل دارند و دقیق نمیدانند که چطور میبایست لینک سازی طبیعی انجام داد .

قبل از هرچیزی باید بگم لینک سازی به فاکتور های زیادی بستگی دارد که با سرچ در گوگل میتوانید به این فاکتور ها دسترسی داشته باشید . لینک سازی در وبلاگ ها نیز یکی از بهترین روش های دریافت لینک طبیعی میباشد که در این مقاله قصد داریم به شما توضیح دهیم که چگونه میتوانید از وبلاگدهی ها لینک دریافت کنید .
تا انتهای این مقاله همراه ما باشید :

لینک سازی در وبلاگ ها

همانطور که در ابتدای این مقاله عرض کردیم لینک سازی در وبلاگ ها یک روش طبیعی میباشد و از روش های کلاه سیاه به حساب نمی آید البته بعضی از سئوکار ها به این حرف اعتقاد ندارند و اختلاف نظر در آن وجود دارد ولی به هرحال با توجه به تجربه شخصی بنده لینک ساختن در وبلاگ ها در صورتی که اصولی باشد باعث افزایش رتبه میشود .
ساخت بک لینک در وبسایت ها قواعدی را به همراه دارد که اگر به آنها توجه کنید درصد پنالتی شدن وبسایت را به صفر خواهد رساند .
سعی کنید در تمامی وبلاگدهی ها عضو شوید و برای خود حداقل یک وبلاگ راه اندازی کنید . از آن جایی که وبلاگ یک ساب دامین از دامین اصلی میباشد دارای دامین آتوریتی بالایی است و تنها کاری که شما میبایست انجام دهید این است که در وبلاگ ها شروع به تولید محتوا کنید و پیج اتوریتی وبلاگ خود را افزایش دهید و سپس در آنها شروع به لینک ساختن نمایید .

نکته :

  • اگر با نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی آشنایی داشته باشید باید بدانید که قرار دادن تعداد زیادی لینک در یک مقاله تاثیر کمی خواهد داشت و حتما میبایست در مقالات خود از ۳ الی ۴ لینک استفاده نمایید .
  • لینک گرفتن از وبلاگ هایی که با پیج اتوریتی ۱ هستند نیز اهمیت دارد ولی اگر پیج اتوریتی وبلاگ خود را بیشتر کنید تاثیر ان چند برابر خواهد شد
  • در لینک سازی خود تنوع داشته باشید یعنی فقط با یک انکر تکست یا کلمه کلیدی لینک سازی انجام ندهید و کلمات کلیدی خود را تغییر دهید .
  • فقط در وبلاگدهی ها لینک سازی انجام ندهید و در فروم ها و … نیز اقدام به لینک سازی کنید .
  • بیشتر وبلاگدهی ها لینک های بصورت فالو میدهند بنابراین سعی کنید از وبلاگ هایی لینک بگیرید که دامین اتوریتی بالاتری نسبت به سایت شما دارند .
  • توجه کنید که فقط در وبلاگ ها به وبسایت خود لینک ندهید یعنی در یک مقاله ۱۰۰۰ کاراکتری که در آن ۵ لینک وجود دارد سعی کنید ۲ یا ۳ لینک به وبسایت خود دهید و مابقی لینک ها را به وبلاگ دیگر و یا سایت دیگر دهید .

اگر به نکاتی که در بالا گفته ایم به درستی عمل کنید حتما نتیجه خوبی خواهید گرفت فقط توجه داشته باشید که در لینک سازی عجله ای وجود ندارد و سعی کنید کم کم اقدام کنید همچنین یک مقاله راجب به لینک سازی در فروم ها نیز منتشر کرده ایم که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه نمایید .

لیست بهترین وبلاگدهی های ایرانی

وبلاگدهی های گوناگونی وجود دارند که شما میتوانید در انها اقدام به لینک سازی کنید که از قدیمی ترین آنها میتوان بلاگفا , میهن بلاگ , رز بلاگ و … را اشاره نمود که علاوه بر لینک ساختن در انها میتوانید بازدیدکننده به وبسایت خود جذب نمایید .
بالاترین دامین آتوریتی در بین وبلاگ های ایرانی مطعلق به بلاگفا میباشد که دارای دامین اتوریتی ۷۲ است که بنظر بنده یکی از بهترین وبلاگدهی ها میباشد . درضمن تعدادی وبلاگ با پیج اتوریتی بالای ۳۰ نیز در وبسایت تسمینو به فروش گذاشته شده است که میتوانید آن ها را خریداری نموده و در آن ها اقدام به لینک ساختن نمایید .

در وبلاگدهی های خارجی نیز لینک سازی انجام دهیم ؟

سیستم های وبلاگدهی زیادی وجود دارد در خارج از کشور که با دامین اتوریتی گاها ۱۰۰ نیز میباشد مانند وردپرس , بلاگر و … ولی توصیه میکنیم که بیشتر در وبلاگدهی های ایرانی فعالیت داشته باشید زیرا این وبلاگدهی ها بیشتر فیلتر هستند و بازدید کننده ایرانی نمیتوانید جذب کنید ولی درکل وبلاگدهی های خارجی نیز مفید هستند ولی نه به اندازه وبلاگدهی های ایرانی .

نتیجه

لینک بیلدینگ یکی از مهمترین فعالیت ها در سئوی خارجی وبسایت میباشد و هر وبسایتی میبایست آن را به درستی انجام دهد و لینک سازی نیز روش های گوناگونی دارد که یکی از آن ها وبلاگ ها میباشند که شما با انتشار رپورتاژ اگهی در این وبلاگ ها میتوانید لینک های مفیدی را دریافت کنید .

امیدوارم که از این مقاله آموزش سئو و لینک بیلدینگ راضی بوده باشید و با نظرات خود درباره این مطلب دیگران را نیز درباره نظرات خود آگاه کنید

ما برای شما حدود 200 وبلاگ قرار میدهیم که میتونید لینکسازی رو با مبلغ ناچیزی انجام بدید لیست وبلاگ هارو مشاهده کنید

http://helenmusic.blogtez.com
http://helenmusic.tebyan.com
http://dlmusicnewsong.blogfa.com
http://newmusicpop..com
http://musicdlsong.mihanblog.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://moosighijadid.blog.ir
http://ahanghayeshad.parsiblog.com
http://ahanglove.blogsky.com
http://ahangirani.niloblog.com
http://radiomusic.emyspot.com/blog/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://HappyMusicdownload.blogspot.com
http://downloadahang.eklablog.com
http://mp3ahang.hatenablog.com
http://helenmusicir.wordpress.com
http://musicremix.fardblog.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://musiciranijadid.avablog.ir
http://musicghamgin.javanblog.ir
http://ahangirani2018.monoblog.ir
http://musicorkest.farsiblog.com
https://musicirooni.site123.me
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://newmusic2018.vcp.ir
http://tehranmusic.blogsazan.com
http://rezamohebi.doodlekit.com/blog
http://bestmusic.mizbanblog.com/
http://radiomusic.emyspot.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahang2019.tinysite.ir/
http://avamusic.parsablog.com/
http://mp3baran.blogtez.com
http://ahangmojaz2018.bestblog.ir
http://abrmusic.roomfa.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://newsongmusic.niloblog.com
http://ahangirooni.blogsky.com
http://musicshad.persianblog.ir
http://www.oldmusicall.loxblog.com
http://radiojavanmusic2019.mihanblog.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahangtaraneh.hamrahblog.com
http://akadmusic.weblog.com.co
http://radiomusic.limoblog.ir
http://pormusic.negarablog.ir
http://alexmusic.blograz.ir
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahangirooni.vistablog.ir
http://blogmusic.noblog.ir
http://nex1music.kowsarblog.ir
http://nicmusic.madblog.ir
https://sites.google.com/site/ahoomusic2019/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://jenabmusic.blogr.ir
http://nicemelody.sitearia.ir
http://popmusic.wallinside.com
http://faridmusicall.yektablog.net
http://simamusic.takblog.net
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://bia2music.bigsite.ir
http://ahangfa.azadblog.com
https://sites.google.com/site/musicall2019/
http://arismusic.tebyan.net/newindex.aspx
http://musicgold2019.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahangnatanz.tebyan.net/newindex.aspx
http://persianmusic2019.mihanblog.com
https://sedabaran2019.blogspot.com/
http://bornamusic1998.loxblog.com/
https://sites.google.com/site/romanjadid2019
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://aradmusic.tebyan.net/newindex.aspx
http://ardalanmusic.loxblog.com/
http://topmusic2019.mihanblog.com
https://sites.google.com/site/romanasheghaneh22
http://bluemusic4.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://wikimusic2019.mihanblog.com
http://moosighi2019.tebyan.net/newindex.aspx
http://catmusic2019.loxblog.com/
http://sahelmusic2019.mihanblog.com
https://tehmusic2019.blogspot.com/
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahang2020.tebyan.net/newindex.aspx
http://newmusic2019.mihanblog.com
http://azadmusic.blogsky.com/
https://asramusic2019.blogspot.com/
http://popmusic2019.mihanblog.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://Farskids2019.mihanblog.com
http://roztaraneh.tebyan.net/newindex.aspx
https://musicazad2020.blogspot.com/
http://atenaahang.mihanblog.com
http://yasmusic2010.loxblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://mahanmusic2019.mihanblog.com
https://ahangpop.persianblog.ir
http://hanrimp3.loxblog.com/
https://parniamusic.blogspot.com
http://vidamusic.unblog.fr/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahangfarsi2019.blogsky.com/
http://beckmusic.blogsky.com/
http://ahangseda.tebyan.net/newindex.aspx
https://sites.google.com/site/lormusic2000/
http://lionmusic1100.loxblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://rockmusic.tebyan.net/newindex.aspx
http://ariamusic2020.loxblog.com/
http://daryamp3.mihanblog.com
https://ahangkordijadid.persianblog.ir
http://ahangkhas2020.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://ahanglorijadid.persianblog.ir
http://leylaahang2019.loxblog.com/
http://badrudmusic.tebyan.net/newindex.aspx
http://ArefMusicall.mihanblog.com
https://sites.google.com/site/kordimusic2019/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://moosighi2019.blog4ever.com
http://dogmusic2211.loxblog.com/
http://musicjadid2019.mihanblog.com
https://musicshomalinew.persianblog.ir
http://royataraneh.blogsky.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://musicjonoobi.persianblog.ir
http://natashadl.mihanblog.com
http://musicirani.niniweblog.com
http://hiradmusic2020.loxblog.com/
http://oldmusic1.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://sites.google.com/site/ketabjadid11/
https://sites.google.com/site/beytoote11/
https://sites.google.com/site/yellowmusic23
https://www.plurk.com/helenmusic
https://www.smore.com/wpcvs
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://www.wykop.pl/mikroblog/
http://www.leapzipblog.com/profile/helenmusic76
https://parsamusic65072360.wordpress.com/blog/
http://eduahang.ucoz.net
https://oldmusichappy.blogspot.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://musicwedding2020.blogspot.com
https://radiojavan11.blogspot.com/
https://ahangshad2010.blogspot.com/
https://musicbirthday.persianblog.ir/
https://taranehasheghaneh.persianblog.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://moeinmusic11.persianblog.ir
https://narjesmusic.persianblog.ir
https://mahanmusic2018.persianblog.ir
http://zahramosighi.blogsky.com
http://eshghtaraneh.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://silvermusic2020.blog.ir/
http://javadmusic2019.vcp.ir/
http://perspolismusic.niloblog.com/
http://sepahanmusic.niloblog.com/
http://esteghlalmusic.niloblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://tractormusic.niloblog.com/
http://zobahanmusic.niloblog.com/
http://fooladmusic.niloblog.com/
http://nasajimusic.niloblog.com/
http://abadanmusic.niloblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://parsjonoobimusic.niloblog.com/
http://sepidroodmusic.niloblog.com/
http://messimusic.mizbanblog.com/
http://suarezmusic.haniablog.com/
http://albamusic.dibablog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://arturmusic.asemanblog.com/
http://ronaldomusic.bestblog.ir/
http://modricmusic.bestblog.ir/
http://kroosmusic.bestblog.ir/
http://marcelomusic.bestblog.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://neymarmusic.farsiblog.com/
http://eriksenmusic.sitearia.ir/
http://kanemusic.sitearia.ir/
http://cavanimusic.sitearia.ir/
http://rabiotmusic.sitearia.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://pogbamusic..com/
http://jonesmusic..com/
http://hazardmusic..com/
http://willanmusic..com/
http://kantemusic..com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://abidalmusic..com/
http://cotimusic..com/
http://alabamusic..com/
http://reusmusic..com/
http://ozilmusic..com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://avamusic22.parsablog.com
http://musicirooni.parsablog.com/
http://avasong.parsablog.com/
http://radiomusic1.parsablog.com/
http://ahangbaran.blogr.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://musicbaran20.blogr.ir/
http://ganjamusic.blogr.ir/
http://bia2music.blogr.ir/
http://popmusic1.blogr.ir/
http://behmusic.blogr.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://orangemusic.noblog.ir
http://rohammusic.monoblog.ir/
http://azitamusic.monoblog.ir/
http://sheydamusic.monoblog.ir/
http://wikisedamusic.monoblog.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://voryamusic.blogsky.com/
http://aydinmusic.blogsky.com/
http://bitamusic.hamrahblog.com/
http://shohrehmusic.hamrahblog.com/
http://hamedmusic.hamrahblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://pashamusic.hamrahblog.com/
http://mehrimusic.hamrahblog.com/
http://hadimusic.hamrahblog.com/
http://alirezamusic.hamrahblog.com/
http://najmemusic.hamrahblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://rostammusic.blogsky.com/
http://marymusic.blogsky.com/
http://samarmusic.madblog.ir/
http://taranehirani.limoblog.ir/
http://mosighiold.limoblog.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://atenamusic.blograz.ir/
http://mehdimusic.aslblog.ir/
http://atiemusic.loxblog.com/
http://azadehmusic.loxblog.com/
http://hanrymusic.loxblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://bigidoomusic.persianblog.ir/
https://dadashmusic.persianblog.ir/
http://aryanamusic..com/
http://fazmusic.blogr.ir/
http//farskids.blogr.ir



:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 23 / 5 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

البته مهم ترین شرط آن بررسی و مطابقت آن با سلیقه و خواسته ی عروس ها و داماد ها است. آن ها با بررسی سلایق و بودجه ای که عروس و دامادها در نظر گرفته اند، بهترین گزینه ها را پیشنهاد می دهند

 

نخستین کاری که توسط موسسات تشریفات مجالس عروسی باید انجام شود معرفی و انتخاب یک باغ عروسی ، تالار پذیرایی و یا باغ تالار است که نسبت به فصل برگزاری مراسم ، میزان بودجه ، تعداد مهمانان، سلیقه ی عروس و داماد، نوع مراسم و نحوه ی برگزاری مراسم عروسی بهترین گزینه ممکن را پیشنهاد خواهند داد. به عنوان مثال در فصل پاییز و زمستان و ابتدای بهار که سردی هوا و احتمال بارندگی وجود دارد، گزینه مناسب تالار عروسی خواهد بود و در نیمه دوم فصل بهار و فصل تابستان می توان از بین تالار ، باغ عروسی و یا باغ تالار گزینه مناسب را انتخاب نمود

 

تالار پزیرایی

 

از دیگر وظایف و کارهای موسسات تشریفاتی مدیریت، تزئین اتاق عقد عروس ، گل آرایی جایگاه عروس و داماد و ماشین عروس با توجه به سلیقه وخواسته های عروس و داماد می باشد ، که البته فراهم نمودن ماشین عروس هم توسط این موسسات صورت می گیرد.

معرفی یک گروه موسیقی مناسب با معیارها ، سلایق و اعتقادات عروس و داماد، از جمله کارهایی است که موسسات خدمات مجالس باید انجام دهند.

معرفی و انتخاب یک آتلیه عروسی خوب با فضای زیبا جهت عکس های عروس و داماد از دیگر وظایف آنها می باشد. آتلیه و عمارت عکاسی برای تمام عروس و دامادها اهمیت زیادی دارد زیرا تمام لحظه ها و خاطرات زیبای مراسم عروسی توسط آتلیه ثبت می گردد و موسسات تشریفات مجالس موظف هستند با توجه به خواسته ها ، نیازها و سلیقه و بودجه ی عروس و داماد بهترین گزینه ممکن را به آنها معرفی نمایند.

معرفی یک فروشگاه کارت عروسی خوب با تنوع زیاد در کارت ها به عروس و دامادها از دیگر کارهای این موسسات می باشد.

 

باغ تالار

 

معمولا انتخاب آرایشگاه عروس جزو سخت ترین کارهای عروس خانم هاست و موسسات تشریفات عروسی باید سالن زیبایی خوب و متناسب با سلیقه و بودجه عروس خانم ها را معرفی نمایند. همچنین این موسسات در انتخاب آرایشگاه داماد نیز می توانند گزینه مناسب را پیشنهاد دهند.

در کنار سالن زیبایی خرید لباس عروس نیز برای عروس خانم ها بسیار اهمیت دارد و برای یافتن و انتخاب مزون عروس ، موسسات تشریفاتی باید به عروس خانم ها یاری کنند ، تا لباس عروس متناسب با سلیقه و بودجه خود را در کمترین زمان ممکن تهیه نمایند.

معرفی شیرینی فروشی خوب برای تهیه کیک عروسی و شیرینی مراسم به عروس دامادها هم از دیگر وظایف تیم تشریفاتی می باشد.

اما مهم ترین وظیفه موسسه تشریفات مجالس عروسی کترینگ عروسی است و موظف هستند تا کلیه خدمات پذیرایی شامل سرو غذا ، میوه و شیرینی ، استفاده از تم عروسی مناسب ،ظروف پذیرایی شیک و زیبا واستفاده از رومیزی های متناسب با تم عروسی و ... را تدارک ببیند.



:: بازدید از این مطلب : 704
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

نکات کلیدی سئو برای استارت آپ

در دنیای مدرن امروز ساخت وب سایت به تنهایی نمیتواند در راستای برندینگ و شروع یک استارت آپ مفید واقع شود بلکه شما در کنار آن نیاز به رعایت اصول سئو و کسب جایگاه مناسب در نتایج گوگل خواهید داشت. چرا که مشتریان به راحتی با جستجوی نام تجاری شما می توانند به وب سایت مراجعه کرده و از خدمات و محصولات آن برند تجاری اطلاعات مفیدی را کسب کنند. با این وجود، برون سپاری سئو در ابتدای کسب و کار های کوچک می تواند هزینه بر باشد ولی با رعایت نکات کلیدی که در این مقاله از وبسیما به آنها می پردازیم؛ می توانید اقدامات اولیه در راستای سئو و بهینه سازی سایت را خودتان انجام دهید.

راه اندازی اولیه سایت

1)ساخت اکانت Install Google Analytic

این ابزار قدرتمند به شما کمک میکند که رشد و پیشرفت خود را تحت نظر بگیرید. بدانید کاربران چگونه به سایت شما وارد میشوند، از چه صفحاتی بازدید میکنند و چه زمانی از آن خارج میشوند؟ افرادی که از طریق موتورهای جستجو به سایت شما وارده شده اند بیشتر با آن درگیر میشوند یا اثربخشی تبلیغات بر آنها بیشتر بوده است؟ برای پاسخ دهی به این سوالات و چندین پرسش اساسی دیگر شما به یک آمارگیر قدرتمند نیاز خواهید داشت.

2) ساخت اکانت در گوگل وب مستر

ابزار وبمستر گوگل یا همون google search console به شما کمک میکند تا بر سلامت سایت خود نظارت کامل داشته باشید. بخش های مختلف این ابزار برای افزایش سرعت ایندکس، شناسایی خطاهای موجود در سایت و بررسی کلمات کلیدی سایت شما بسیار مفید خواهد بود. اهمیت این ابزار زمانی برای شما مشخص میشود که سایت شما با افت ناگهانی بازدید یا مشکلاتی از این دست مواجه گردد.

3) اتصال اکانت گوگل وب مستر به گوگل آنالتیک

با این کار اطلاعات دریافت شده از ابزار آمارگیر میتواند برای تحلیل جایگاه و پیشرفت شما به کار گرفته شود و همه آمارها در یک فضای واحد بررسی شوند.

سئو برای استارت آپ

4) ساخت نقشه سایت XML

نقشه سایت به ربات های گوگل کمک میکند تا درک بهتری از سایت شما و صفحات آن داشته باشند، دقیقا بدانند که هر صفحه ای در چه زمانی ایجاد شده و آخرین بروزرسانی آن چند وقت پیش بوده است. در مقالات پیشین وبسیما در مورد آموزش ساخت نقشه سایت مطلبی ارائه کرده ایم. پس از ساخت نقشه باید آن را از طریق گوگل وبمستر به موتور جتسجو معرفی نمایید.

5) مدیریت فایل robots.txt

این فایل به شما کمک میکند که دسترسی ربات های گوگل را به بخش هایی از سایت خود محدود نمایید. با مطالعه مقاله آموزش فایل robots.txt در می یابید که چگونه باید از دستورات و ابزارهای آن بهره ببرید.

جستجو و تعیین کلمات کلیدی

انتخاب کلمات کلیذی مناسب برای استارت آپهر زمان که در مورد سئو صحبت میکنیم مستقیما به کلمه کلیدی هم اشاره کرده ایم. بهینه سازی موتورهای جستجو همیشه برای هدف گذاری در کلمات و عبارات خاصی انجام میگیرد. در نتیجه همان زمان که سایت را راه اندازی میکنیم باید به درستی بدانیم که قرار است در چه کلماتی جایگاه کسب کنیم و چه صفحاتی باید در این کلمات هدف گذاری شوند.

  • یک لیست از تمامی محصولات و خدمات خود تهیه کنید تا از نیاز های مشتریان خود آگاهی کسب کنید. شما می توانید در این مرحله محصولات و خدمات خود را دسته بندی کنید.
  • با استفاده از ابزار KeywordPlanner گوگل می توانید از کلمات کلیدی پر جستجو آگاه شوید.

این ابزار گوگل که در مقالات بسیاری در وب سیما درباره آن صحبت کردیم این امکان را ایجاد می کند تا از کلمات کلیدی پر بازدید آگاهی لازم را کسب کنید و استراتژی بازاریابی محتوایی و سئو سایت خود را در این راستا انجام دهید. نکته ای که در این بخش قابل ذکر می باشد این است که به کلمات کم بازدید هم توجه کنید چرا که این کلمات رقابت کمتری داشته و سبب می شوند به راحتی جایگاه مناسبی در صفحه اول گوگل کسب کنید.

سئو داخلی سایت

پس از شناسایی کلمات کلیدی می توانید به راحتی سئو داخلی سایت خود را انجام دهید. سئو داخلی (Onpage SEO) مجموعه ای از فعالیت های شما در نحوه ارائه محتوا، سئوی کلی سایت و رعایت اصول بهینه سازی می باشد که برای رنکینگ بهتر سایت در نتایج گوگل باید در نظر گرفته شود. با رعایت نکات کلیدی زیر می توانید در این راستا موفقیت مناسبی را کسب کنید.

  • آدرس صفحات

آدرس صفحات شما می تواند یکی از نکات کلیدی دیگری باشد که برای سئو سایت خود باید انجام دهید. آدرس صفحات باید شامل کلمات کلیدی و یا کلمات درستی که محتوا را توصیف می کند باشد.

  • انتخاب عنوانی منحصر بفرد

انتخاب عنوانی مناسب و منحصر بفرد می تواند باعث موفقیت سئو داخلی سایت شما شود. در انتخاب عنوان صفحات داخلی دقت کنید و سعی کنید که از کلمات کلیدی هدف گذاری شده در متن عنوان استفاده نمایید. بهتر است عنوان شما حداکثر دارای 70 کاراکتر باشد و کلمه کلیدی هدف گذاری شده شما در ابتدای عنوان قرار گیرد.

  • هدینگ صفحات

بهتر است در انتخاب هندینگ صفحات نیز دقت شود تا استراتژی سئو سایت به درستی انجام گیرد. هدینگ ها، هدف یک وب سایت را در چند کلمه بیان می کنند. شما می توانید بیش از یک هدینگ در محتوای خود استفاده کنید که می بایست شامل h2تا h6 باشد. یک صفحه نباید دو تگ h1 داشته باشد، همچنین محتوای تگ عنوان و هدینگ نباید مثل هم باشند. برای پیشرفت در سئو داخلی سایت خود بهتر است از کلمات کلیدی خود در متن هندینگ استفاده کنید.

  • توضیحات متا

در راستای سئو داخلی صفحات وب سایت خود بهتر است برای تمامی صفحات از توضیحات متا استفاده کنید. توضیحات متا باید منحصر بفرد باشد و بیشتر از 150 کاراکتر نباشد. چرا که اگر کلمات بیش از مقدار تعیین شده باشد به صورت سه نقطه نمایش داده شده در دید کاربران نخواهد بود. برای موفقیت در سئو داخلی سایت خود باید از کلمات کلیدی هدف در توضیحات متا استفاده کنید تا شانس موفقیت و جلب توجه کاربر را افزایش دهید.

  • لینک سازی داخلی

یکی دیگر از مواردی که در سئو داخلی سایت اهمیت دارد لینک سازی داخلی می باشد.

بهتر است برای پیشرفت در سئو داخلی سایت خود هر صفحه از سایت حداکثر با 3 کلیک از صفحه اصلی قابل دسترسی باشد و متن لینک ها حاوی کلمات کلیدی باشند. شما می توانید با قرار دادن صفحات اصلی و مهم در منو سایت سئو داخلی صفحات خود را بهبود بخشید و یا با استفاده از دسته بندی لینک سازی داخلی خود را تقویت کنید.

  • سئو تصاویر

در کنار سئو محتوایی بهتر است به سئو تصاویر خود نیز توجه کنید و با افزودن برچسب(متن جایگزین) ALT سئو سایت خود را بهبود بخشید. از آنجا که الگوریتم های گوگل درک کاملی از تصاویر ندارند با انتخاب متن جایگزین مناسب می توانید جایگاه مناسبی در نتایج تصویری گوگل کسب کنید. بهتر است برای همه صفحات خود متن جایگزین مناسبی انتخاب کنید و از کلمات کلیدی هدف گذاری شده در این متن استفاده کنید.

تهیه محتوای مفید

با رعایت نکات بسیار کلیدی و ساده می توانید استراتژی محتوایی سایت خود را نیز به درستی انجام دهید تا در سئو سایت خود موفق باشید.

  • در مراحل تولید محتوا برای سایت اطمینان حاصل کنید که حداقل 500 کلمه محتوایی منحصر بفرد تولید کرده باشید.
  • منحصر بفرد بودن از اهمیت ویژه ای برخوردار است کافی است خود شروع به نوشتن کنید.
  • استفاده از کلمات کلیدی در استراتژی محتوایی اهمیت دارد. سعی کنید به طور هوشمندانه ای از کلمات کلیدی هدف گذاری شده استفاده کنید. آمار دقیقی در مورد میزان تکرار کلمات کلیدی وجود ندارد ولی بهتر است هر دو خط یکبار از کلمه کلیدی استفاده کنید و از استفاده بیش از حد از این کلمات خوداری کنید تا بتوانید در استراتژی سئو سایت خود پیروز باشید.
  • سعی کنید با استفاده از تصاویر، ویدیو، پی دی اف و…. جذابیت مناسبی را برای کاربران فراهم کنید.
  • از کپی کردن یا گردآوری چند مطلب در یک صفحه بدون انجام تغییرات جدا پرهیز کنید زیرا به راحتی برای گوگل قابل تشخیص خواهد بود.

 

تهیه بک لینک برای سایت

بک لینک یکی از موارد دیگری می باشد که در سئو سایت موثر است. هر لینک ورودی از سایت های دیگر به صفحات سایت شما را بک لینک یا Backlink می نامیم. بک لینک ها تاثیر مثبتی در سئو سایت دارند و موجب اعتبار صفحات سایت می شوند. نکته ای که در بک لینک سازی وجود دارد این است که هرگز از بک لینک های خریداری شده که به بک لینک های مخرب معروف اند استفاده نکنید و سعی کنید با روش های طبیعی از جمله ثبت نظر در وبلاگ ها، گفتگو در فروم ها (انجمن)، پست مهمان، گوگل پلاس و سایر شبکه های اجتماعی بک لینک سازی سایت خود را تقویت کنید.



:: بازدید از این مطلب : 650
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

 



:: بازدید از این مطلب : 1376
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 22 / 5 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

دانلود آهنگ جدید دستام بی تو یخ زده فریان

دانلود آهنگ فریان به نام آی دیوونه

Download New Music Faryan – Ay Divooneh

دانلود آهنگ دستام بی تو یخ زده فریان

 

آهنگ دستام بی تو یخ زده سرده

هرکی میخواد جاتو تو دلم بگیره بهش میگم نه مگه من مثل تو به هر کی که از راه برسه دل میدم نه
اونکه فکر میکنی اندازه ی من دوست داره یه خیاله میگی بیخیال چشمای قشنگت بشم عشقم این محاله
دستام بی تو یخ زده سرده تو دلم پره درده اما هنوز علاقم به تو هیچ فرقی نکرده
برگرد چشم و چراغ خونه انقد نگیر بهونه چرا نمیره تو سرت که عشقمی دیوونه
دستام بی تو یخ زده سرده تو دلم پره درده اما هنوز علاقم به تو هیچ فرقی نکرده
برگرد چشم و چراغ خونه انقد نگیر بهونه چرا نمیره تو سرت که عشقمی دیوونه

دانلود آهنگ فریان دستام بی تو یخ زده

حالم حالم حالم بی تو داغون و خرابه تو کجای آی دیوونه آی دیوونه آی دیوونه
قلبم قلبم قلبم پره درده از نبودت آی دیوونه آی دیوونه
دستام بی تو یخ زده سرده تو دلم پره درده اما هنوز علاقم به تو هیچ فرقی نکرده
برگرد چشم و چراغ خونه انقد نگیر بهونه چرا نمیره تو سرت که عشقمی دیوونه
دستام بی تو یخ زده سرده تو دلم پره درده اما هنوز علاقم به تو هیچ فرقی نکرده
برگرد چشم و چراغ خونه انقد نگیر بهونه چرا نمیره تو سرت که عشقمی دیوونه

دانلود آهنگ : دستام بی تو یخ زده



:: بازدید از این مطلب : 923
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 4 / 5 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

تی شرت مردانه Reebok طرح CrossFit

دارای جنس پارچه نخی و پنبه ای


فری سایز (مناسب برای لارج/ایکس لارج)

شیک و مورد پسند جوانان

فروشگاه اختصاصی فیس مارکت

قیمت : 29000 تومان



امروزه جوانان و نوجوانان به دنبال طرح های جدید لباس هستند. طرح هایی که علاوه بر جذابیت راحتی و کارایی را نیز در بر داشته باشند. تی شرت مردانه Reebok طرح CrossFit با طرح بدیع و جنسی فوق العاده ارائه شده است که می تواند مناسب ترین انتخاب تی شرت فصل برای شما باشد. این محصول به صورت فری سایز (مناسب سایز لارج و ایکس لارج) عرضه شده است.

قیمت : 29000 تومان



ویژگی های تی شرت مردانه Reebok طرح CrossFit :
-
فری سایز (مناسب برای لارج/ایکس لارج)
- رنگ بندی: مشکی و قرمز (ترکیبی)
- شیک و مورد پسند جوانان امروزی
- عرض تی شرت: 72 سانتی متر
- عرض سینه: 46 سانتی متر
- دارای جنس نخ و پنبه


روش خرید:
برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت : 29000 تومان


:: بازدید از این مطلب : 852
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 4 / 5 / 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

 

خرید لوازم آرایش عمده

در این مطلب قصد دارم فروشگاه بزرگ پخش عمده لوازم ارایشی و کانال این فروشگاه را به شما معرفی کنم. این فروشگاه که در تهران واقع شده است، محصولات و اقلام آرایشی و بهداشتی خود را به صورت عمده به فروش می رساند. خریداران شهرستانی هم می توانند به  راحتی این محصولات را که به تمام نقاط کشور ارسال خواهد شد خریداری  نمایند.

فروش عمده لوازم آرایشی

بزودی لیست تمام محصولات که از این فروشگاه به صورت عمده پخش و توزیع می شود را در همین صفحه و همچنین کانال فروشگاه درج خواهد شد تا شما مشتریان عزیز از چند و چون محصولات ما آگاه باشید. ادرس کانال فروش عمده لوازم آرایشی ما در ادامه ببینید.

آدرس کانال پخش و فروش عمده لوازم آرایشی

https://t.me/Yasbeauty_ir

شرکت ما جدیدترین و پر فروش ترین لوازم ارایشی دنیا را برای فروش کلی به خرده فروشان محترم در اختیار دارد.

شماره تلفن عمده فروش لوازم آرایشی

شماره تلفن فروشگاه برای اطلاع از قیمت محصولات و نحوه ارسال و خرید لوازم ارایشی بزودی در همین صفحه درج خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 861
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 4 / 5 / 1397 | نظرات ()